Fisketur I Blålystimen

1.OKTOBER TIL 31 MARS, I HVALSESONGEN FRA 27 OKTOBER TIL 20 JANUAR KUN TIRSDAGER ELLER FREDAGER

Fisketur i blålystimen

Vi i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som pioner for vinterturisme med båt i Tromsø. VÅRT MOTTO ER KVALITET FREMFOR KVANTITET!

Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en trygg, trivelig og minneverdig tur. Fra 2006 har vi tilbudt turer med vår solide og hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Båten er faktisk spesialbygget for havfisketurisme og har topp utstyr for slike aktiviteter. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og god stemning. Det er nesten et «must» å ta seg en fisketur når man er i Tromsø. Stor torsk er vanlig å få på denne tiden av året, men vi får også ofte både steinbit, sei, hyse og kveite. Vi har til dags dato ikke gått tomhendt til kai! Som en ekstra bonus ser vi ofte både havørn og små delfiner. De vakre klare vinterfargene, som omgir oss, kan ta pusten fra enhver. Turen avsluttes med et festmåltid av egen fangst, ferskere fiskemåltid kan man ikke få. Dette er virkelig en opplevelse for livet.Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av både båt og annet utstyr. Dette gjøres av autoriserte instanser. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 10:00. Vi venter ikke mer enn 5 minutter. Om dere er usikre på avgangsted ring +4794847500. Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved flytebrygga på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Dere finner kart på vår online booking side.Det er bare en nedgang til denne brygga.

Priser

Inkludert: fiskeutstyr og kjeldresser, varm drikke, måltid av selvfangstVarighet:3 timerVanskelighetsgrad: Lett/AlleAntall deltakere: 2-12

Pris per person NOK 1400,- 

Barn 2-12 år: NOK 700,-