Fisketur I Blålystimen

1.OKTOBER TIL 26 OKTOBER, OG FRA 17 JANUAR TIL 31 MARS

Fisketur i blålystimen

Det er nesten et «must» å ta seg en fisketur når man er i Tromsø. Nord-Norge er kjent som et av de beste fiskeområder i verden.

Stor torsk er vanlig å få på denne tiden av året, men man kan også få steinbit, sei, hyse og kveite om man er heldig. Vi har til dags dato ikke gått tomhendt til kai. Den komfortable katamaranen MB Havcruise er bygget spesielt for fisketurer. Det er en meget stabil og komfortabel båt med varm og hjemmekoselig salong og god plass på dekk. Vertenes kunnskap og erfaring gjør dette til en minneverdig fisketur. Som en ekstra bonus ser vi ofte både havørn og små delfiner. De vakre skarpe vinterfargene, som omgir oss, kan ta pusten fra enhver. Turen avsluttes med et festmåltid av egen fangst, ferskere fiskemåltid kan man ikke få. Dette er virkelig en opplevelse for livet.

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 10:00. Vi venter ikke mer enn 5 minutter. Om dere er usikre på avgangsted ring +4794847500. Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved flytebrygga på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Dere finner kart på vår online booking side.Det er bare en nedgang til denne brygga.

Priser

Inkludert: fiskeutstyr og kjeldresser, varm drikke, måltid av selvfangstVarighet:3 timerVanskelighetsgrad: Lett/AlleAntall deltakere: 2-12

Pris per person NOK 1300,-