Hvalsafari

27TH OCTOBER-16TH JANUARY, EXCEPT DEC 24TH AND 25TH

Vi starter turen fra sentrum av Tromsø. Katamaranen MB Havcruise er bygget spesielt for slike aktiviteter. Det er en meget stabil og komfortabel båt med varm hjemmekoselig salong og god plass på dekk.

Underveis kan man nyte en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn, kledd i et fantastisk vakkert og fargerikt vinterlandskap. Vi kan aldri garantere hval, men forrige sesong så vi hval på 100 % av turene. Det er spekkhugger og knølhval som er vanligst å se i dette området, men er man heldig kan man også se finnhval. De fleste hvalene er her kun for å jakte på sild. Spekkhuggeren både jakter og føder her nord, og man ser dem ofte sammen med sine nyfødte babyer. Vi tar alltid hensyn til hvalene ved å forholde oss til regler som er satt. Hvalsafari er rett og slett en fantastisk opplevelse som alle burde få med seg i løpet av livet. 

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 9. Vi venter ikke mer enn 5 minutter, da det kan være langt å gå for å finne hvalene. Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved flytebrygga på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Det er bare en nedgang til flytebrygga. Dere finner også kart på vår online booking side.

Om dere er usikre på avgangsted ring +4794847500. 

Vertenes kunnskap og erfaring gjør dette til en minneverdig tur. Det serveres ferske vafler og varm drikke underveis.

Priser

Inkludert: Varm drikke, nystekte vafler, poncho/kjeldresser og 4 kikkerter til utlån. Varighet: 3-6 timer avhengig av hvor langt man må gå for å finne hvalene. Vanskelighetsgrad: Lett/AlleAntall deltakere: 2-12

Voksen: 1300 NOK   Barn (2-12): 650 NOK