Hvalsafari

27 OKTOBER-20JANUAR, UTENOM 24 OG 25 DESEMBER

Vi i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som en pionerer for vinterturisme med båt i Tromsø. Vårt motto er kvalitet fremfor kvantitet.

Helt siden 2006 har vi tilbudt nordlysturer og dags-/fisketurer til våre gjester. Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring, gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Fra 2006 har vi tilbudt turer med vår solide og hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Små settinger med maks 12 gjester per tur gir en sosial og god stemning. Her behøver man ikke å kjempe om plassen for å ha god utsikt til hvalene. Vi kan aldri garantere hval, men så langt har vi sett hval på nesten alle våre turer. Underveis kan du nyte den fantastiske naturen kledd i et vakkert og fargerikt vinterlandskap. Vi har stor respekt for naturen og tar alltid hensyn til hvalene ved å forholde oss til de regler som er satt. Om bord serverer vi ferske, hjemmelagede vafler og varm drikke.Vi tar sikkerhet på alvor, og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Dette gjøres av autoriserte instanser. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord!. 

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 9. Vi venter ikke mer enn 5 minutter, da det kan være langt å gå for å finne hvalene. Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved flytebrygga på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Det er bare en nedgang til flytebrygga. Dere finner også kart på vår online booking side.

Om dere er usikre på avgangsted ring +4794847500. 

Vertenes kunnskap og erfaring gjør dette til en minneverdig tur. Det serveres ferske vafler og varm drikke underveis.

Priser

Inkludert: Varm drikke, nystekte vafler, poncho/kjeldresser og 4 kikkerter til utlån. Varighet: 3-6 timer avhengig av hvor langt man må gå for å finne hvalene. Vanskelighetsgrad: Lett/AlleAntall deltakere: 2-12

Voksen: 1400 NOK   Barn (2-12): 700 NOK