Nordlys Cruise Ved Midnatt

8. FEBRUAR TIL 25. FEBRUAR FOR GRUPPER PÅ MINIMUM 6 PERSONER

Sen ankomst til Tromsø? Ikke fortvil! Med Sørøya Havfiskecruise har du i visse perioder fremdeles sjansen til en arktisk opplevelse under nordlyset.

MB Havcruise er en meget stabil og sikker båt. God dekksplass, toaletter og en varm salong med en hjemmekoselig atmosfære gjør dette til en sivilisert måte å jakte nordlys på. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Vi holder oss i beskyttet farvann, hvor vi har funnet et sikkert sted for nordlys, da selvfølgelig avhengig av at naturen er med oss, og aktiviteten er god. Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn. Selv lysforurensningen fra byen forsvinner i det svarte havet. Vi ligger på rundt 80 % score i løpet av en vintersesong, noe som må sies å være veldig bra. Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk god utsikt over Tromsø og omegn i den vakre arktiske vinternatten. Kunnskapsrike verter med årelang erfaring vil gjøre sitt for at dette blir en ekstra minnerik opplevelse. Vi er gjerne behjelpelig med fototips. Om værgudene ikke er på vår side byr vi gjerne på en liten «historietime» i salongen. 

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 24:00. Vi venter ikke mer enn 5 minutter.. Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved flytebrygga på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Det er bare en nedgang til denne brygga. Om dere er usikre på avgangsted ring +4794847500

Stående buffet med sjokolade/kjeks/frukt og varm drikke.

Priser

  • Inkludert: Varm drikke, kjeks/sjokolade/frukt, kamerastativ og poncho tilgjengelige om bord
  • Varighet:2,5 timer
  • Antall deltagere: 2-12
  • Vanskelighetsgrad: Lett/ Alle

 

  • 24:00-02:30
  • Voksen: 1300 NOK
  • Barn (4-12):650 NOK