Nordlys Og Middagscruise

1. OKTOBER TIL 31 MARS UTENOM 24, 25 OG 31 DESEMBER (NYTTÅRSCRUISE KR. 1800,- PER PERSON PÅ BESTILLING VIA EPOST)

Vi i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som pionerer for vinterturisme med båt i Tromsø. VI SATSER PÅ KVALITET FREMFOR KVANTITET!

Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Fra 2006 har vi tilbudt turer med vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og trivelig stemning. Vi holder oss i beskyttet farvann, og finner det beste stedet for nordlysaktivitet.Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn. Lysforurensning forsvinner bokstavelig talt i det svarte havet. Vi har rundt 80 % score i løpet av en vintersesong, og da ser vi det med det blotte øyet, ikke kun gjennom kameraSom en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn. Kunnskapsrike verter med årelang erfaring vil gjøre sitt for at dette blir en ekstra minnerik opplevelse. Vi er gjerne behjelpelig med fototips. Et tradisjonelt hjemmelaget fiskemåltid av beste kvalitet, dessert og varm drikke er inkludert i turen.Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord.

NB! Møt opp i god tid før avgang, minst 15 minutter. Avgang klokka 20:30.. Vi venter ikke mer enn 5 minutter.  Oppmøte ved vår katamaran MB Havcruise som ligger ved flytebrygga på nordsiden av Scandic Ishavshotel. Det er bare en nedgang til denne brygga. Om dere er usikre på avgangsted ring +4794847500.

Vi serverer et tradisjonelt nord-norsk fiskemåltid og dessert underveis. Stående buffe  med sjokolade/kjeks/frukt og varm drikke.

Priser

  • Inkludert: tradisjonelt Nord-Norsk fiskemåltid, varm drikke, dessert,kjeks/sjokolade/frukt, kamerastativ og poncho tilgjengelige om bord, flytedrakt
  • Varighet:3 timer
  • Antall deltagere: 2-12
  • Vanskelighetsgrad: lett / Alle

 

  • 20:30-23:30
  • Voksen:1400 NOK
  • Barn (4-12):700 NOK