VELKOMMEN !

En familiedrevet fiske og cruise tjeneste basert på de rikeste havområder i Norge og Europa, Sørvær på Sørøya i Vest - Finnmark. Kom og besøk oss for fiske, fjordcruise, nordlys, hvalsafari og mer! Siden vi er fullt mobile, kan vi også tilby turer andre steder både i Troms og Finnmark. Se aktivitetene i menyen til venstre og book direkte gjennom vår webside.

I vintersesongen fra 1 oktober til 31 mars er vi lokalisert i Tromsø. Da kan vi tilby fiskecruise, dag / fjordcruise, hvalsafari og nordlyscruise.

I sommersesongen fra 1 april til 30. september er vi lokalisert på Sørøya. Sørøya er Norges fjerde største øy – i areal, og er delt av kommunene Hasvik og Hammerfest. Det totale arealet er 811,4 km². Øyas Landskap er åpent og praktisk talt fritt for trær. Øya har et vakkert landskap å ferdes gjennom med mange gode fiskevann. Sørøya kalles ofte " den grønne øya i nord " De årlige " Sørøydagene finner sted i juli hvert år.Sørøya er kjent for stor fisk, og flere verdensrekorder for fisk er satt her. Det er ellers gode forbindelser til Sørøya.

 

     

 

 

News

2/17/2018