SUMMER ACTIVITIES

Sørøya (1st April - 31st September)

Tur Til Andotten På Sørøya

Vi har valgt å la Firda Tidend beskrive dette vakre fuglefjellet ved Sørvær på Sørøya. De var med oss en tur dit sommeren 2011 og hadde som dere ser mye godt å si både om oss og fuglefjellet:-)

FIRDA TIDENDmåndag 8 måndag 4. juli 2011 • FIRDA TIDEND 4. juli 2011 9

Fuglefjellet Andotten ved Sørvær er verd eit besøk. Ufattelege mengder sjøfugl låg på egg og ungar i det spektakulære fuglefjellet.

F.T.: Magnar Heimset

Sørøya ligg i Finnmark og vert kalla "den grøne øya". Ho ligg lengst vest i fylket, ytterst mot Lopphavet. Sørøya er største øya i Finnmark og den fjerde største i Noreg. Øya er delt mellom kommunane Hasvik og Hammerfest.

Read More

Rype, Hare Og Gåsejakt I Særklasse

En jakt for jegere uten hunder. Jegerne har sin plattform om bord. En spennende form for "øyhopping". Ved hjelp av lettbåt setter vi dere i land på forskjellige øyer med godt jaktterreng. Dette gir muligheter til på en lettvint måte å komme seg til jaktmarker som ligger godt utfor "a llfarvei". Etter en lang og opplevelsesrik dag på land serveres de lekreste retter om bord.Disse turene foregår stort sett i området rundt Sørøya men kan også tas i andre områder mot et tillegg i pris for ekstra gangtid.

Read More

Havfiske

Fra slutten av mars til medio mai er torsken størst på Sørøya. Vi kaller dette skreisesongen. Her kan du oppleve å fange torsk på opp til eller over 30 kg! En opplevelse for livet for de som er ute etter den store fangsten. På Sørøya får man stor fisk hele året. Det er ikke uten grunn at øya kalles "storfiskens rike":-)Vi tilbyr overnatting ombord i vår katamaranen Havcruise eller på land i vårt koselige lille utleiehus "Elrfridastua".

Read More

Firmaturer

Vårt konsept egner seg perfekt til all slags firmaturer, blåturer, teambuilding etc. Kan kombineres med kurs-og konferanse ombord (vi har alt av nødvendig utstyr for dette), eventuelt en fisketur, hvalsafari eller et nordlys cruise. Bare fantasien setter grenser.

Read More