VINTERAKTIVITETER

Tromsø ( 1 oktober til 31 mars )

Fisketur I Blålystimen

i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som pioner for vinterturisme med båt i Tromsø. VÅRT MOTTO ER KVALITET FREMFOR KVANTITET!

Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en trygg, trivelig og minneverdig tur. Fra 2006 har vi tilbudt turer med vår solide og hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Båten er faktisk spesialbygget for havfisketurisme og har topp utstyr for slike aktiviteter.

Read More

Hvalsafari

Vi i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som en pionerer for vinterturisme med båt i Tromsø. Vårt motto er kvalitet fremfor kvantitet.

Helt siden 2006 har vi tilbudt nordlysturer og dags-/fisketurer til våre gjester. Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring, gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Fra 2006 har vi tilbudt turer med vår solide og hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Små settinger med maks 12 gjester per tur gir en sosial og god stemning. Her behøver man ikke å kjempe om plassen for å ha god utsikt til hvalene. 

Read More

Nordlys Cruise Ved Midnatt

Sen ankomst til Tromsø? Ikke fortvil! Med Sørøya Havfiskecruise har du i visse perioder fremdeles sjansen til en arktisk opplevelse under nordlyset.

Read More

Nordlys Og Middagscruise

Vi i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som pionerer for vinterturisme med båt i Tromsø. VI SATSER PÅ KVALITET FREMFOR KVANTITET!

Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Fra 2006 har vi tilbudt turer med vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Maks 12 gjester per tur gir en sosial og trivelig stemning.

Read More

Tromsø Fjord Cruise

‍Vi i Sørøya Havfiskecruise kan med stolthet presentere oss som pioner for vinterturisme med båt i Tromsø. VI SATSER PÅ KVALITET FREMFOR KVANTITET!

Norske lokale skippere og mannskap med årelang erfaring gjør dette til en sikker, trivelig og minneverdig tur. Fra 2006 har vi tilbudt turer med vår hjemmekoselige katamaran MB Havcruise. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret. Små settinger med maks 12 gjester per tur gir en sosial og god stemning. 

Read More

Firmaturer

Vårt konsept egner seg perfekt til all slags firmaturer, blåturer, teambuilding etc. Kan kombineres med kurs-og konferanse ombord (vi har alt av nødvendig utstyr for dette), eventuelt en fisketur, hvalsafari eller et nordlys cruise. Bare fantasien setter grenser.

Read More

Vinterfiske På Sitt Beste

Fra slutten av mars til slutten av april tilbyr vi skrei fisketurer. Malangsgrunnen utfor Tromsø, og så klart Sørøya "storfiskenes rike", er regnet som et par av de beste områdene for havfiske på denne årstiden.

Read More