VINTERAKTIVITETER

Tromsø ( 1 oktober til 31 mars )

Fisketur I Blålystimen

Det er nesten et «must» å ta seg en fisketur når man er i Tromsø. Nord-Norge er kjent som et av de beste fiskeområder i verden.

Read More

Hvalsafari

Vi starter turen fra sentrum av Tromsø. Katamaranen MB Havcruise er bygget spesielt for slike aktiviteter. Det er en meget stabil og komfortabel båt med varm hjemmekoselig salong og god plass på dekk.

Read More

Nordlys Cruise Ved Middnatt

Sen ankomst til Tromsø? Ikke fortvil! Med Sørøya Havfiskecruise har du i visse perioder fremdeles sjansen til en arktisk opplevelse under nordlyset.

Read More

Nordlys Og Middadsgcruise

MB Havcruise er en meget komfortabel og stabil båt. God dekksplass, toaletter og en varm salong med en hjemmekoselig atmosfære gjør dette til en sivilisert måte å jakte nordlys på. Eierne bor selv om bord i vinterhalvåret.

Read More

Tromsø Dagscruise

‍Den komfortable katamaranen MB Havcruise er bygget spesielt for å ta med gjester ut på sjøen. Det er en meget stabil båt med en varm, hjemmekoselig salong og god plass på dekk. Vertenes kunnskap og erfaring gjør dette til en minneverdig tur.

Read More

Firmaturer

Vårt konsept egner seg perfekt til all slags firmaturer, blåturer, teambuilding etc. Kan kombineres med kurs-og konferanse ombord (vi har alt av nødvendig utstyr for dette), eventuelt en fisketur, hvalsafari eller et nordlys cruise. Bare fantasien setter grenser.

Read More

Vinterfiske På Sitt Beste

Dette er en sportsfisketur hvor man kan ha høye forventninger om skikkelig fangst. Vi samler grupper på inntil 10 personer, og benytter vår katamaran for dagsturer ut til de store fiskefeltene. Her har vi blant annet tatt den største torsken med stang fra Havcruise, 37,5 kg:-), og vi har fått store mengder over 30 kg på disse turene.

Read More